Prodaja

strojeva

Voćarsko-vinogradarski i komunalni strojevi i oprema: u voćarstvu i vinogradarstvu se koristi poljoprivredna mehanizacija za obradu tla, alati za zelenu i suhu rezidbu, oprema za kosidbu i malčeri, čistači trsova i defolijatori. Naš dugogodišnji partner je tvrtka “Ostraticky”, koja proizvodi strojeve i opremu u Češkoj.

Lagani kultivatori

Priključci koji se mogu montirati na različite tipove traktora radne širine od 95 cm do 320 cm sa širokom ponudom opreme i dodataka.

Teški kultivatori, podrivači

Priključci za kontrolu korova i kultivaciju tla te za posječenu travu. Duboka kultivacija sa mogućom primjenom gnojiva. Radna širina priključaka 140-230cm / 230-410 cm

Jednostrani i dvostrani noževi

Jednostrani noževi – priključci za kultivaciju tla i kontrolu korova između stabala ili trsova. Preferirani omjer troškova i vrijednosti. Vrlo brz i osjetljiv na dodir ticala. Vrlo efikasno i na nakošenim redovima. Široka ponuda opreme i dodataka.

Dvostrani noževi –  vrlo snažan priključak čak i za velike površine, vrlo brz i osjetljiv  na dodir ticala, na zahtjev mogu i elektro-hidraulične kontrole. Široka ponuda opreme i dodataka

 

LPO

Rotirajući noževi – rotirajući hidraulični motor spojen zajedno s čvrstim noževima – široki spektar noževa za raznoliko radno korištenje – mehanički ili hidraulični pomak u stranu – jednostrano ili dvostrano ugrađivanje.

Bočna freza

Priključak za kultivaciju tla i kontrolu korova oko stabala ili trsova. Stražnje ili prednje montiranje na traktor, kardanski pogon. Može se kombinirati sa noževima ili strojevima za kontrolu korova. Radna širine od 45 cm do 130 cm

Ostali alati za kultivaciju

Višenamjenski alati za kultivaciju oko stabala ili trsova za samostalnu upotrebu ili u kombinaciji, također sa noževima Moguće je montirati na svaki okvir Ostraticky – jednostrano ili dvostrano ugrađivanje. Pogodno i za vrlo mlade vinograde i voćnjake.

Horizont 500

Stroj za mehaničku kontrolu korova između stabala ili trsova, malčiranje trave i manjih grančica. Specijalne plastične trake dugog životnog vijeka. Jednostrano ili dvostrano ugrađivanje i ugrađivanje preko reda. Vrlo brz rad.

Oprema za kosidbu trave

Oprema za kosidbu i malčiranje trave. Radna glava sa brzo rotirajućim noževima, mehanički ili hidraulični pomak u stranu, jednostrano ili dvostrano ugrađivanje, za samostalnu upotrebu ili u kombinaciji sa strojevima za malčiranje.

Nosači i okviri

Višenamjenski okviri i uređaji za podizanje za sve tipove opreme i alata Ostraticky. Moguće ih je montirati na različite tipove traktora – montiranje sa strane, prednje montiranje, montiranje u tri točke. Čvrsto izgrađena, visoka varijabilnost, široki raspon dodataka.

Malčeri

 Strojevi za malčiranje koji mogu smrviti i male grančice, radne širine od 100 – 300 cm, niska potrošnja energije, jednostavan dizajn te čvrsta izrada.

Defolijatori

Oprema s turbinom i nožem ili s valjcima za uvlačenje, moguće je individualno podešavanje intenziteta defolizacije, poseban dizajn nosećih stupova s okretnom rukom.

Suha rezidba - predrezač

Za zimsko orezivanje vinove loze. Donosi povećanje produktivnosti, smanjuje troškove rada. Specijalni rezajući diskovi. Više modela izrade (razlika u broju diskova) – antishock sistem za zaštitu diskova.

Čistači trsova vinove loze

Mehanizacija za čišćenje trsova vinove loze, specijalne dvostruke četke sa osjetljivim vrpcama, modeli jednostrani ili preko reda (dvostrani).

Zelena rezidba

Modularni sistem, radnih širina na zahtjev, jednostavan dizajn, visoka učinkovitost, višenamjenska oprema za sve tipove uzgoja vinove loze, anti-šok zaštita rezajućih noževa. Jednostrano, dvostrano ili montiranje preko reda.

Pile za orezivanje PN-P

 Lagani stroj za orezivanje tanjih grančica, specijalni dizajn za posebno intenzivne voćnjake, modularni sistem, radne širine na zahtjev, automatski pomak gornje oštrice (rad oko stupova). Dodatni rezni noževi za ljetno orezivanje. Više modela izrade za različite tipove uzgoja.

Pile za orezivanje SL

Strojevi za rezanje grančica od 18 cm / 23 cm, jednostrano ili dvostrano ugrađivanje, raznovrstan dizajn, za prednje ili stražnje okvire. Mogu se montirati na traktor ili teleskopski nosač.

Hidraulični upresivač

Olakšava ugradnju svih tipova stupaca- čelik, beton, drvo ili plastične stupce, ravnomjeran omjer cijene i vrijednosti, do 150 kom. čeličnih stupaca po satu, pogodan za sve vrste traktora.

Dijelovi i dodaciza ugradnju

 Držači, dodatni upravljački ventili, hidraulična upravljačka jedinica, hidraulični agregati i ostale komponente.

Pošaljite upit

LL-DI Perković

Ul. Matije Gupca 64, 31500, Martin

(+385) 91-955-3842

dinko.orh@gmail.com

Kontakt

LL-DI Perković,

Ul. Matije Gupca 64, 31500, Martin

(+385) 91-955-3842

dinko.orh@gmail.com

© Copyright LL - Di Perković

|